duminică, ianuarie 16, 2022
-2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentRădăuțean reținut după ce a condus cu permisul suspendat o mașină furată

Rădăuțean reținut după ce a condus cu permisul suspendat o mașină furată

- Advertisement -

Rădăuțean reținut după ce a condus cu permisul suspendat o mașină furată

Miercuri seară, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Rădăuți prin SNUAU 112 cu privire la faptul că autovehiculului marca VW Golf IV, an fabricație 2000, i-a fost sustras de persoane necunoscute.

Având în vedere sesizarea, la nivelul Poliției Municipiului Rădăuți s-a constituit o echipă operativă pentru identificarea autorilor și recuperarea autoturismului.

Autoturismul a fost dat în atenția patrulelor din serviciu din arondarea Poliției Municipiului Rădăuți.

Astfel, în jurul orei 23.00, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că autoturismul marca VW Golf a fost observat circulând pe străzile din municipiul Rădăuți.

Având în vedere sesizarea, patrula BOP din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți s-a deplasat pe strada Mihai Viteazu, unde a identificat autoturismul parcat, iar apelantul a indicat o persoană de sex masculin ce a condus autoturismul și a încercat să se sustragă, fiind interceptată în fața unui bloc. Suspectul este un rădăuțean care figurează cu dreptul de a conduce „cu restricții suspendat”.

Individul a condus autoturismul respectiv pe mai multe străzi din municipiul Rădăuți, iar la un moment dat, acesta și-a dat seama că este urmărit și a încercat să se sustragă.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că bărbatul nu a consumat băuturi alcoolice.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul IPJ Suceava. Acesta s-a ales și cu o amendă de 500 de lei pentru nerespectarea măsurilor impuse pe timpul Stării de Alertă privind deplasarea și pentru neportul măștii de protecție conform Legii 55/2020.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privire la săvârșirea infracțiunilor de „furt” și „conducerea unui vehicul cu permisul suspendat”.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: