miercuri, august 10, 2022
14.9 C
Suceava
AcasăEvenimentRădăuțean reținut după ce a condus cu permisul suspendat o mașină furată

Rădăuțean reținut după ce a condus cu permisul suspendat o mașină furată

Rădăuțean reținut după ce a condus cu permisul suspendat o mașină furată

Miercuri seară, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Rădăuți prin SNUAU 112 cu privire la faptul că autovehiculului marca VW Golf IV, an fabricație 2000, i-a fost sustras de persoane necunoscute.

Având în vedere sesizarea, la nivelul Poliției Municipiului Rădăuți s-a constituit o echipă operativă pentru identificarea autorilor și recuperarea autoturismului.

Autoturismul a fost dat în atenția patrulelor din serviciu din arondarea Poliției Municipiului Rădăuți.

Astfel, în jurul orei 23.00, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că autoturismul marca VW Golf a fost observat circulând pe străzile din municipiul Rădăuți.

Având în vedere sesizarea, patrula BOP din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți s-a deplasat pe strada Mihai Viteazu, unde a identificat autoturismul parcat, iar apelantul a indicat o persoană de sex masculin ce a condus autoturismul și a încercat să se sustragă, fiind interceptată în fața unui bloc. Suspectul este un rădăuțean care figurează cu dreptul de a conduce „cu restricții suspendat”.

Individul a condus autoturismul respectiv pe mai multe străzi din municipiul Rădăuți, iar la un moment dat, acesta și-a dat seama că este urmărit și a încercat să se sustragă.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că bărbatul nu a consumat băuturi alcoolice.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul IPJ Suceava. Acesta s-a ales și cu o amendă de 500 de lei pentru nerespectarea măsurilor impuse pe timpul Stării de Alertă privind deplasarea și pentru neportul măștii de protecție conform Legii 55/2020.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privire la săvârșirea infracțiunilor de „furt” și „conducerea unui vehicul cu permisul suspendat”.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: