duminică, iunie 13, 2021
Acasă Eveniment Rădăuțean reținut, după ce a încălcat ordinul de protecție

Rădăuțean reținut, după ce a încălcat ordinul de protecție

Rădăuțean reținut, după ce a încălcat ordinul de protecție.

Lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi – Biroul de Ordine Publică s-au sesizat din oficiu despre faptul că un bărbat de 35 ani din localitate a încălcat dispozițiile ordinului de protecție emis de Judecătoria Rădăuți.

În data de 25 martie, Judecătoria Rădăuți, a emis două ordine de protecție, prin care, printre altele, rădăuțeanul avea obligația de a se prezenta la Poliția Rădăuți de două ori pe săptămână ,de a păstra o distanță de minim 200 de metri față de fosta sa soție și sora sa, precum și de a nu lua legătura telefonică sau prin orice mijloc cu acestea.

Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că, începând cu data de 05 iunie și până în data de 07 iunie, bărbatul le-a contactat telefonic pe cele două persoane vătămate.

De asemenea, în zilele de 25 mai și 07 iunie, acesta nu s-a prezentat la Poliția Rădăuți, așa cum era obligat.

Astfel, individul a fost reținut pentru 24 de ore.

Totodată, oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de “încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție “, “încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție” și “încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție “, cu autorul în stare de reținere.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri