duminică, ianuarie 16, 2022
-2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentRazie de amploare a polițiștilor din Vatra Dornei. Au fost aplicate 53...

Razie de amploare a polițiștilor din Vatra Dornei. Au fost aplicate 53 de sancțiuni într-o singură zi

- Advertisement -

Razie de amploare a polițiștilor din Vatra Dornei. Au fost aplicate 53 de sancțiuni într-o singură zi.

Poliţia municipiului Vatra Dornei, în cursul zilei de miercuri, 12 mai, a organizat şi executat o acţiune, angrenând efective din cadrul subunităţii, a Secţiei nr. 15 Poliţie Rurală Vatra Dornei și a posturilor de poliţie comunale arondate, doi ingineri silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, doi lucrători I.S.C.T.R, un lucrător R.A.R și un lucrător din cadrul B.C.D.S. Suceava, ocazie cu care au fost legitimate 187 persoane, controlate 119 autovehicule şi aplicate 53 sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.025 lei.

În cadrul acţiunii poliţiştii au constatat două infracţiuni de „contrabandă” şi o infracţiune de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

De asemenea poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 6 permise de conducere, au retras cinci certificate de înmatriculare şi au confiscat 21 mc material lemnos în valoare de 3.690 lei.

Miercuri dimineață, polițiști din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei au oprit pentru control pe raza localităţii autoturismul condus de un localnic de 32 de ani.

Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 32 de ani nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: