miercuri, august 10, 2022
14.9 C
Suceava
AcasăEvenimentRazie desfășurată de polițiști cu efective sporite în zona Rădăuți

Razie desfășurată de polițiști cu efective sporite în zona Rădăuți

Razie desfășurată de polițiști cu efective sporite în zona Rădăuți

La data de 11 august, în intervalul orar 12.00 – 15.00, pe raza de competență a Poliției Municipiului Rădăuți și Secțiilor de Poliție Rurală arondate a fost organizată și executată o razie cu efective mărite, în scopul prevenirii faptelor antisociale și al reducerii riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterii conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, au fost definitivate și cercetările în cadrul a două dosare penale la regimul rutier și s-a dispus măsura reținerii preventive față de două persoane pentru comiterea de infracțiuni rutiere.

Astfel, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un bărbat din comuna Voitinel, care la data de 08 august a condus pe drumurile publice un autovehicul pe drumurile publice deși nu poseda permis de conducere, totodată acesta fiind și sub influența băuturilor alcoolice – 0, 46 mg/l alcool pur în aerul expirat, față de acesta luându-se măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

De asemenea, față de un bărbat din comuna Satu Mare s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea a două infracțiuni la regimul rutier (conducerea unui vehicul având permisul suspendat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice) și una contra persoanei (amenințarea). Totodată și față de acesta s-a dispus luarea reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În data de 12 august cei doi suspecți vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru luare unor măsuri preventive.

În cadrul raziei au fost controlate 88 de vehicule și au fost legitimate 109 persoane.Totodată au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.375 lei și s-a reținut un permis de conducere pentru depășirea regimului legal de viteză.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: