Reținut după ce și-a bătut crunt părinții

Un bărbat de 41 de ani, din Mănăstirea Humorului, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore după ce și-a bătut crunt părinții.

Polițiștii Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi, în seara zilei de 07 decembrie, prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Mănăstirea Humorului, cu privire la o agresiune în familie.

Din probele administrate pe parcursul urmăririi penale a rezultat comiterea de către bărbatul reclamat a unor fapte multiple de agresiune asupra propriilor părinți.

„Astfel, cu ocazia cercetărilor efectuate, au rezultat indicii temeinice cu privire la comiterea a altor trei infracțiunii de violență în familie, reținându-se că, în afara situației reclamate, la data de 02 decembrie, în jurul orelor 15.00 cât și la data de 07 decembrie, persoanele vătămate, un bărbat de 86 ani și o femeie de 77 ani au fost lovite de către fiul lor, de 41 ani, din Mănăstirea Humorului”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

La data de 08 decembrie s-a dispus examinarea medico-legală a părților vătămate, acestea necesitând mai multe zile de îngrijiri medicale ca urmare a leziunilor suferite.

Astfel, în urma declarațiilor persoanelor vătămate cât și a probatoriului administrat în cauză, la data de 09 decembrie, prin ordonanță, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul de 41 ani.

Ulterior, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Totodată, a fost întocmită documentația privind emiterea unui ordin de protecție, ce a fost înaintată Judecătorie Gura Humorului .

În cauză sunt continuate cercetările pentru săvârșirea a două infracțiuni de violență în familie, în formă continuată.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :