S-a ridicat carantina pentru municipiul Suceava și cele opt localități limitrofe

AcasăEvenimentS-a ridicat carantina pentru municipiul Suceava și cele opt localități limitrofe

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, miercuri seară, ridicarea carantinei pentru municipiul Suceava și pentru localitățile Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei.

„Aș dori să mulțumesc compatrioților din județul Suceava pentru efortul, dăruirea și implicarea lor din această perioadă, când prin ce au făcut au avut grijă de sănătatea celor dragi și au protejat ceilalți cetățeni din zonele limitrofe și din toată țara. Sunteți eroii noștri, sunteți învingători și pentru toate acestea vă mulțumesc din suflet, dumneavoastră, medicilor care au luptat în prima linie, colegilor  MAI, prefectului și președintele consiliului județean, cât și tuturor instituțiilor implicate în acest efort titanic”, a transmis Vela.

Declarații de presă la sediul MAI

Declarații de presă la sediul MAI

Publicată de Ministerul Sănătăţii – România pe Miercuri, 13 mai 2020

TEXT INTEGRAL AL ORDONANȚEI MILITARE 12

Art.1 – (1) Se ridică măsura de carantinare în municipiul Suceava și în zona limitrofă formată din următoarele opt comune: Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei.

(2) Măsura se aplică începând cu data publicării prezentei ordonanțe militare în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Art.2 – (1) Prezenta ordonanță militară se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite