miercuri, ianuarie 19, 2022
2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentȘase membri ai grupării specializate în trafic de droguri au fost arestați...

Șase membri ai grupării specializate în trafic de droguri au fost arestați preventiv

- Advertisement -

Șase membri ai grupării specializate în trafic de droguri au fost arestați preventiv

Tribunalul Suceava a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava privind arestarea preventivă a șase inculpați pentru trafic de droguri.

Astfel, a fost dispusă arestarea preventivă pentru o durată de 30 de zile a inculpaţilor: N.C., în vârstă de 42 de ani, din Vaslui, pentru săvârşirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc, fără drept, procurarea, cumpărarea, de droguri de risc, fără drept deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu, pentru o durată de 30 de zile.

S. G. B., în vârstă de 38 de ani, din Broșteni, pentru săvârşirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc, fără drept, procurarea, cumpărarea, de droguri de risc, fără drept

A. B., în vârstă de 32 de ani, din Broșteni, pentru săvârşirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc, fără drept, în modalitățile „transportul, procurarea, cumpărarea și deţinerea de droguri de risc, fără drept”,

P.I.M., în vârstă de 33 de ani, din Olt, pentru săvârşirea infracțiunii de „trafic de droguri de risc, fără drept” în modalitatea transportului și vânzării de droguri de risc, fără drept”

O. D. L., în vârstă de 32 de ani, din Gura Humorului, pentru săvârşirea infracțiunii de efectuarea de operaţiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație.

V.A.M., în vârstă de 25 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, pentru săvârşirea infracțiunii de efectuarea de operaţiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: