Șase tineri au rămas fără permise de conducere și au fost amendați după ce au făcut drifturi în parcările unor centre comerciale

Șase tineri au rămas fără permise de conducere și au fost amendați după ce au făcut drifturi în parcările unor centre comerciale

Astfel, având în vedere precipitațiile sub formă de zăpadă, în noaptea de 07 spre 08 decembrie, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Suceava, au identificați mai mulți conducători auto care efectuau derapaje controlate în parcările a două centre comerciale din municipiul Suceava.

Polițiștii au identificat 6 șoferi cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, care efectuau derapaje intenționate controlate (trei în parcarea unui complex comercial și alți trei în parcarea celuilalt centru).

Pentru abaterile rutiere săvârșite, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.190 lei, pentru nerespectarea prevederilor art. 541 alin.(1) din OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, pentru fiecare faptă constatată fiind dispusă și măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 zile, față de fiecare din cei șase șoferi.

Totodată unul dintre cei șase conducători auto identificați și sancționați se afla sub influența băuturilor alcoolice, astfel că s-a procedat la sancționarea contravențională pentru nerespectarea prevederilor art. 102 alin.(1) lit. (a) din OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 zile.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră