Scandal la o pensiune din Rădăuți. La fața locului au ajuns polițiști și jandarmi

Stire din :

Scandal la o pensiune din Rădăuți. La fața locului au ajuns polițiști și jandarmi pentru a calma spiritele

Joi seară, în jurul orei 20.00, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 de un bărbat că a fost agresat.

La fața locului s-au deplasat echipajul din cadrul BOP și Detașamentul 5 de Jandarmi Rădăuți.

În fața pensiunii din municipiul Rădăuți, a fost identificat apelantul care le-a spus polițiștilor că în timp ce se afla în interiorul pensiunii respective, a fost agresat de administratorul acesteia, respectiv a fost lovit cu pumnul în zona feței, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut.

De asemenea, la fața locului a mai fost identificat și administratorul societății respective. Acesta le-a declarat polițiștilor, că în timp ce se afla la sediul pensiunii, cel care a sunat la 112 a pătruns în interior și a provocat scandal motiv pentru care a apăsat butonul de panică, pentru a se prezenta firma de pază, și l-a scos afară pe acesta, precizând că nu l-a lovit.

Bărbatul care a sunat la 112 era în stare avansată de ebrietate, prezenta o echimoză la nivelul buzei și o escoriație la nivelul cotului drept, solicitând deplasarea la o unitate medicală. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți unde a refuzat să fie consultat de cadrele medicale și a părăsit unitatea medicală.

În cauză urmează a se efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ”lovirea sau alte violențe”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :