duminică, iunie 13, 2021
Acasă Eveniment Scandalagii potoliți cu focuri de armă de polițiștii suceveni

Scandalagii potoliți cu focuri de armă de polițiștii suceveni

Scandalagii potoliți cu focuri de armă de polițiștii suceveni.

Patrula auto de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a fost dirijată, miercuri după-amiază, să se deplaseze în zona Cartierului Laniște, deoarece are loc un furt de lucernă.

Polițiștii au stabilit că autorii furtului sunt doi minori de 14 și 15 ani și o tânără de 20 de ani, din municipiul Suceava.

Cei trei tineri, când au ajuns pe strada Grigore Vieru, din cartierul Laniște, s-au oprit și au început să cosească mohor de pe marginea drumului, după care au adunat cu furca lucernă de pe terenul unui bărbat de 65 de ani.

Proprietarul terenului respectiv, care lucra un teren din apropiere, i-a văzut pe cei trei tineri cum îi furau lucerna fapt pentru care s-a urcat în tractor și a încercat să le blocheze atelajul hipo, care între timp se pusese în mișcare. În acel moment cei trei hoți au luat-o la fugă abandonând acolo calul și atelajul hipo.

În timp ce alergau, tânăra de 20 de ani și-a sunat rudele și le-a chemat la fața locului.

Între timp la fața locului a ajuns echipajul de poliție, iar polițiștii discutau cu proprietarul terenului în apropierea atelajului hipo abandonat. În scurt timp acolo au ajuns rudele tinerei, care fuseseră alertate anterior de autorii tentativei de furt.

Unul dintre aceștia, un tânăr de 29 de ani, a început să provoace scandal, amenințându-l pe proprietarul terenului.

În acel moment pentru a preveni amplificarea conflictului, unul dintre polițiști a scos pistolul din dotare și i-a somat pe cei trei să se oprească. Din cauză că scandalagii nu s-au oprit și au continuat să se deplaseze spre bărbatul de 65 de ani, nerespectând somarea, agentul de poliție a tras două focuri de armă în plan vertical.

Cei trei indivizi s-au oprit în acel moment și ulterior au fost conduși la sediul Secției urbane de Poliție Burdujeni.

În cauză se fac cercetări față de tinerii de 14, 15 și 20 de ani sub aspectul săvârșirii „tentativei la infracțiunea de furt”, iar față de cei trei scandalagii sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tulburarea ordinii și liniștii publice”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri