Scandalagiu liniștit cu amenzi în valoare de 23.000 de lei

AcasăEvenimentScandalagiu liniștit cu amenzi în valoare de 23.000 de lei

Duminică seară, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de un bărbat că soacra sa nu-i dă cheile de la mașină și a adresat injurii dispecerului SNUAU 112.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat apelantul, care se afla sub influența alcoolului, concubina acestuia dar și părinții femeii.

Din cercetări a rezultat că, apelantul a avut mai multe discuții în contradictoriu cu concubina sa și părinții acesteia, referitor la cheile unui autoturism pe care aceștia l-ar fi achiziționat împreună. Astfel, în prezența polițiștilor, bărbatul a devenit agresiv verbal.

La fața locului a fost solicitat un echipaj din cadrul SAJ Suceava pentru internarea la secția de psihiatrie a bărbatului, care a fost transportat la UPU Suceava unde, a devenit agresiv verbal si fizic.

Totodată, acesta a fost încătușat în interiorul ambulanței, după ce a provocat scandal, a adresat injurii, cuvinte și expresii jignitoare, apoi a fost condus la Secția de Psihiatrie Burdujeni unde a rămas internat, manifestându-se în același mod.

Individul a fost sancționat contravențional pentru fiecare contravenție săvârșită, rezultând astfel un număr total de 12 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 23.000 lei.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite