Sindicatele fac apel către toate cadrele medicale să se întoarcă la serviciu

AcasăEvenimentSindicatele fac apel către toate cadrele medicale să se întoarcă la serviciu

Uniunea Județeană CNSLR Frăția Suceava și USJ Sanitas Suceava, organizații la care sunt afiliate toate sindicatele Sanitas din spitalele din județ fac apel către toate cadrele medicale să se întoarcă la datorie.

Gabriel Buliga, președintele CNSLR Frăția Suceava, și Romică Bălan, președinte USJ Sanitas Suceava, au transmis că întoarcerea cadrelor medicale la locul de muncă ar permite conducerii militare a spitalului să deschidă și alte sectoare din unitatea spitalicească. Totodată, cei doi au făcut un apel la cadrele medicale din cabinetele școlare dar și la medicii infecționiști să vină în sprijinul personalului de la Spitalul Județean Suceava.

„Facem apel către medicii, asistentele medicale și personalul auxilar apt din punct de vedere medical să revină în activitate la Spitalul Județean de Urgență Suceava, să-și ajute colegii care epuizați și în număr mic. Întoarcerea cadrelor medicale ar permite conducerii militare a spitalului deschiderea si altor sectoare, creșterea calității actului medical pentru toți pacienții precum și a eficientei echipei medicale. Rugăm cadrele medicale din cabinetele școlare, medici infecționiști care pot să vină în ajutorul personalului de la Spitalul Județean de Urgență Suceava, să o facă pentru a ajuta populația! Este un moment în care prezența fiecărui cadru medical contează și poate aduce un aport mare actului medical și echipei medicale”, a fost mesajul transmis de cei doi lideri sindicali.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite