Șocant. Un individ și-a violat fiica în vârstă de șase ani

Șocant. Un individ și-a violat fiica în vârstă de șase ani. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracţiunilor de agresiune sexuală în formă continuată şi viol în formă continuată. Este vorba despre un bărbat de 27 de ani din orașul Dolhasca.

Potrivit procurorilor, în perioada septembrie – octombrie 2021, în timp ce se afla în interiorul locuinței comune din mediul rural, profitând de autoritatea avută asupra victimei (dată de faptul că agresorul este tatăl acesteia) şi de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința, prin prisma vârstei fragede – 6 ani şi 10 luni, a dezbrăcat-o pe fiica sa şi a săvârşit în mod repetat şi în baza aceleeaşi rezoluţii infracţionale, acte de natură sexuală. Ulterior, individul și-a amenințat fiica cu acte de violenţă şi cu moartea, în situaţia în care minora va spune altor persoane despre cele întâmplate.

Totodată, în perioada septembrie – octombrie 2021, în contexe diferite de actele de agresiune sexuală, în mod repetat şi în baza aceleeaşi rezoluţii infracţionale, acesta a intreținut cu fiica sa minoră acte sexuale orale, care au fost urmate de ameninţari cu acte de violenţă şi cu moartea, în situaţia în care fetița va spune altor persoane despre cele întâmplate.

La data de 19 noiembrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 zile.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră