Șofer beat, încătușat de polițiști după ce a provocat o tamponare

Șofer beat, încătușat de polițiști după ce a provocat o tamponare.

Polițiștii SPR 7 Mălini au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că s-a produs o tamponare şi șoferul este beat.

Pe strada Vasile Stroescu din satul Bogata, comuna Baia a fost identificat un autoturism care prezenta avarii şi pe proprietarul acestuia, care a declarat faptul că în data de 15 decembrie, ora 22.00, se afla în locuinţă, moment în care de afară a auzit un zgomot puternic, motiv pentru care a ieşit afară pentru a vedea ce se întâmplă.

Bărbatul a observat că un autovehicul condus de o persoană de sex masculin, intrase în coliziune cu autoturismul său parcat, iar șoferul vinovat a plecat de la faţa locului.

Polițiștii au identificat șoferul care a produs tamponarea, fiind vorba despre un bărbat de 30 de ani, din comuna Baia. Individul emana halenă alcoolică şi a devenit agitat, polițiștii fiind nevoiți să-l încătușeze.

Ulterior bărbatul de 30 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea prelevării a două mostre biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră