Șofer beat și vitezoman urmărit de polițiști pe străzile din Câmpulung Moldovenesc

AcasăEvenimentȘofer beat și vitezoman urmărit de polițiști pe străzile din Câmpulung Moldovenesc

Urmărire ca în filme pe străzile din municipiul Câmpulung Moldovenesc, după ce un șofer beat și vitezoman carre a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Bărbatul a fost prins și imobilizat de oamenii legii.

Echipajul de poliție din cadrul Compartimentului Rutier C-lung Moldovenesc a identificat, în noaptea de joi spre vineri, pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un autoturism care circula cu viteza de 123 km/h în localitate.

S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat continuându-și deplasarea pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La un moment dat, ajuns la intersecția cu strada Mihail Sadoveanu, conducătorul auto a coborât de la volanul autoturismului, abandonându-l și luând-o la fugă.

S-a procedat la urmărirea pedestră a individului, sens în care acesta a sărit gardul unui imobil unde a fost identificat și imobilizat, prin încătușare. Polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani din municipiul București, care locuiește fără forme legale în comuna Vama.

Conducătorul auto emana halenă alcoolică, sens în care i s-a solicitat să efectueze un test cu aparatul etilotest.

Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest însă a fost de acord cu recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei. Bărbatul a fost condus la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite