Șofer beat urmărit în trafic de polițiști, la Râșca

AcasăEvenimentȘofer beat urmărit în trafic de polițiști, la Râșca

Un șofer beat a fost urmărit și blocat în trafic de polițiști.

În noaptea de duminică spre luni, patrula de poliție din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, aflându-se în cadrul unei acțiuni pe linie de alcool a efectuat semnal regulamentar de oprire, fiind folosite semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei de serviciu, autoturismului care circula din sens opus pe DC sat Buda, comuna Râșca.

Conducătorul auto, la vederea echipajului de poliție a mărit viteza de deplasare, refuzând să oprească la semnalele agenților de poliție. S-a continuat urmărirea, iar după aproximativ patru kilometri autoturismul a fost blocat, iar din cercetări s-a stabilit că la volan se afla un bărbat din satul Bogdănești.

Întrucât acesta emena halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Municipal Fălticeni pentru a i se preleva mostre biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite