spot_img

Șofer beat urmărit în trafic de polițiști. S-a dat jos și luat-o la fugă

AcasăEvenimentȘofer beat urmărit în trafic de polițiști. S-a dat jos și luat-o...

Șofer beat urmărit în trafic de polițiști. S-a dat jos și luat-o la fugă

La data de 24 februarie, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul SPR 12 Preutești, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare și desfășurau activități de control trafic pe raza localității Leucușești, comuna Preutești, au efectuat semnal de oprire regulamentar unui autoturism care circula pe DC Leucușești, din direcția Mun. Fălticeni spre sat Leucușești.


Șoferul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea și observând semnalul polițiștilor, de la volanul autoturismului a coborât o persoană de sex masculin care a început să fugă pedestru pe teren arabil.

Acesta a fost urmărit în alergare, pedestru de către polițiștii echipajului și după ce a fost urmărit circa 200 m a fost prins, imobilizat și încătușat.


Procedând la legitimarea conducătorului auto s-a constatat că acesta este un bărbat din sat Leucușești, comuna Preutești, posesor al permisului de conducere valabil.


Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilometru rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea recoltării de probe de sânge și pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei din sânge.


În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img