Șofer blocat în trafic de alți conducători auto după ce a circulat haotic prin Suceava VIDEO

AcasăEvenimentȘofer blocat în trafic de alți conducători auto după ce a circulat...

Șofer blocat în trafic de alți conducători auto după ce a circulat haotic prin Suceava. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și ulterior la unitatea medicală a refuzat și recoltarea probelor biologice de sânge.

Un bărbat de 73 de ani, care circula haotic pe bulevardul principal din municipiul Suceava, a atras atenția celorlalți participanți la trafic. Doi dintre șoferi, îngrijorați că s-ar fi putut întâmpla o tragedie, l-au blocat pe acesta în trafic și au sunat la 112.

Astfel, la data de 06 martie, în jurul orei 14.30, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că un autoturism are o deplasare sinuoasa pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava.

Echipajul de poliție deplasat în regim de urgență în zonă a identificat autoturismul sesizat, polițiștii procedând la legitimarea șoferului, respectiv un bărbat de 73 ani, din municipiul Suceava.

Șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și ulterior la unitatea medicală a refuzat și recoltarea probelor biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea probelor biologice.

Sursă Video Facebook Suceava Fail

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite