Șofer din Putna, prins drogat la volan

Stire din :

Un bărbat de 27 de ani, din comuna Putna, a fost depistat de polițiști drogat la volan. Acesta a fost testat cu aparatul DragTest Druger, și a ieșit pozitiv pentru BENZODIAZEPINES (BZO).

Sâmbătă, în jurul orei 14.00, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 2E de pe raza comunei Voitinel, la ieșirea din comuna Voitinel spre comuna Horodnic de Sus, au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe direcția com.Voitinel – com.Horodnic de Sus.

La volanul mașinii a fost identificat un bărbat de 27 ani, din comuna Putna.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Având în vedere comportamentul agitat al șoferului, acesta a fost testat cu aparatul DragTest Druger, ocazie cu care a ieșit pozitiv pentru BENZODIAZEPINES (BZO), motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea recoltării de mostre biologice, loc unde, în prezenta cadrelor medicale a refuzat recoltarea de mostre biologice.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Citește și: https://bucovinamedia.ro/stiri-actualitate/individ-drogat-si-fara-permis-blocat-in-trafic-de-politistii-radauteni/64914/

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :