Șofer din Vicovu de Sus prins beat criță la volan. Nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor

AcasăEvenimentȘofer din Vicovu de Sus prins beat criță la volan. Nu a...

Un șofer în vârstă de 43 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost prins de polițiști la volan beat criță.

O patrulă din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, luni noapte, în timp ce efectua serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, pe strada Calea Cernăuţi, din localitate, a efectuat semnalul regulamentar de oprire prin punerea în funcţiune a semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie, pentru autoturismul marca VW Golf, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

S-a procedat la urmărirea autoturismului, folosind în continuare semnalele acustice și luminoase, iar după o distanță de 200 de metri, șoferul a oprit pe partea dreaptă a sensului de mers.

La volan a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din orașul Vicovu de Sus. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal cu privire la infracţiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.  

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite