Șofer urmărit în trafic e polițiști, la Câmpulung Moldovenesc

Șofer urmărit în trafic e polițiști, la Câmpulung Moldovenesc. Când a fost oprit, bărbatul a refuzat să-i fie testată alcoolemia.

Vineri dimineață, Poliţia Municipiului Câmpulung – Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană ce pare a fi în stare de ebrietate intenţioneză să se urce la volanul unui autoturism.

Echipajul de ordine publică s-a deplasat la faţa locului și a efectuat semnalul regulamentar de oprire prin folosirea semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie autoturismului respectiv.

Conducătorul auto nu s-a conformat continuându-și deplasarea motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanţă de aproximativ un kilometru, fiind oprit pe strada Vornic Grigore Sabie unde a fost imobilizat.

S-a stabilit faptul că șoferul este un bărbat din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care deţine permis de conducere valabil.

La faţa locului s-a deplasat echipajul de poliţie rutieră în vederea testării cu aparatul etilotest a șoferului, însă acesta a refuzat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :