duminică, ianuarie 16, 2022
-2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentȘoferi prinși la volan cu alcoolemii uriașe

Șoferi prinși la volan cu alcoolemii uriașe

Mai mulți șoferi au rămas fără permise de conducere după ce au fost prinși la volan cu alcoolemii uriașe.

- Advertisement -

Sâmbătă, în jurul orei 12.00, lucrătorii Poliției orașului Siret, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat în trafic pe strada Bogdan Vodă, în orașul Siiret, autoturismul la volanul căruia se afla un localnic în vârstă de 66 ani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a procedat la conducerea șoferului la Spitalul orașului Siret, unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, ora 16.30, un echipaj din cadrul Secţiei15 Poliţie Rurală Vatra Dornei s-a autosesizat despre faptul că pe D.C. neclasificat Şaru Bucovinei pe raza localităţii Şaru Bucovinei a avut loc un eveniment rutier soldat cu avarierea unui autoturism, care a fost găsit avariat într-un şanţ, iar la faţa locului nu se afla nici o persoană.

În urma verificărilor s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către un bărbat de 42 de ani din comuna Şaru Dornei, care a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Acesta a fost condus la Compartimentul Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Vatra Dornei unde a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Patrula de ordine publică din cadrul Poliția Municipiului Suceava – Secția de Poliție Burdujeni, în urma unui apel 112, a fost dirijată să se deplaseze pe strada Calea Unirii, unde un autoturism, a avariat un autoturism parcat.

Patrula de ordine publică a identificat autoturismul iar polițiștii au procedat la legitimarea conducătorului auto constatând că este un bărbat de 30 ani, din municipiul Suceava.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.32 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă seară, lucrătorii Poliției orașului Siret, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat în trafic pe strada Petru Mușat, din orașul Siret, autoturismul la volanul căruia se afla un tânăr de 20 ani, din comuna Bălcăuți.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care s-a procedat la conducerea lui la Spitalul orașului Siret, unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi au suspendat şoferilor dreptul de a mai conduce vehicule pe drumurile publice.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: