Șoferiță beată, implicată într-un accident rutier în Liteni

AcasăEvenimentȘoferiță beată, implicată într-un accident rutier în Liteni

Șoferiță beată, implicată într-un accident rutier în Liteni

Patrula de siguranță publică a fost sesizată de către un bărbat din orașul Liteni, cu privire la faptul că pe raza pe strada Siliștei, din localitatea de domiciliu, a avut loc o coliziune între două autoturisme.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat pe partea carosabilă, un autoturism marca BMW avariat, conducător auto fiind bărbatul care a sunat la 112.

Oamenii legii au stabilit că celălalt autoturism implicat în evenimentul rutier a fost condus de o tânără de 25 de ani, din satul Corni, orașul Liteni.

La locul producerii evenimentului nu a fost solicitată intervenția unui echipaj medical întrucât în urma impactului nu au rezultat victime omenești, ci doar pagube materiale, respectiv avarierea celor două autoturisme implicate.

Întrucât emana halena alcoolică, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânăra a fost condusă la Spitalul Județean Suceava unde i s-au prelevat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest și celălalt conducător auto, rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de „conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite