Șoferiță urmărită în trafic pe străzile din Suceava. A rămas fără permis pentru 570 de zile și a fost amendată cu 7.100 lei VIDEO

Stire din :

Șoferiță din Voitinel urmărită în trafic pe străzile din Suceava. A rămas fără permis pentru 570 de zile și a fost amendată cu 7.100 lei

La data de 16 octombrie, în jurul orei 00.25, un echipaj de poliție aflându-se în misiune de supraveghere și control a traficului rutier pe raza municipiului Suceava a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care rula pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Suceava.

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare, motiv pentru care imediat autospeciala de poliție a intrat în urmărirea acestuia cu utilizarea semnalelor acustice și luminoase.

Urmărirea s-a desfășurat pe mai multe străzi din municipiul Suceava, conducatorul auto urmărit săvârșind mai multe abateri la regimul rutier (depășirea regimului legal de viteză, depășiri interzise, circulație pe sensul opus, etc.).

„Polițiștii s-au aflat în permanență în urmărirea și monitorizarea vehiculului asigurandu-se totodată să nu fie pusă în pericol siguranța altor persoane sau participanți la trafic.

La identificarea momentului operativ oportun (respectiv ieșirea din municipiul Suceava, pe centura ocolitoare VOP), în condiții de siguranță s-a procedat la blocarea în trafic cu autospeciala de poliție a autoturismului urmărit”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

La volanul autoturismului a fost identificată o tânără de 24 de ani din comuna Voitinel, jud Suceava. Aceasta deține permis de conducere valabil și a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În autoturism au mai fost identificați alți patru pasageri.

Pentru abaterile rutiere săvârșite, conducătoarea auto a fost sancționată contravențional cu sancțiuni în valoare de 7.105 lei. Totodată, polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 570 de zile pentru neoprire la semnalul polițistului rutier, nerespectarea regimului legal de viteză, depășiri interzise, conducere pe sensul opus, conducere agresivă.

„Polițiștii atrag totodată atenția cu privire la urmările pe care la pot genera astfel de comportamente în trafic, teribilismul la volan și nerespectarea legislației rutiere putând duce la adevărate tragedii”, a transmis Ionuț Epureanu.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :