Sucevean lovit cu cuțitul pe fondul unui conflict spontan

AcasăEvenimentSucevean lovit cu cuțitul pe fondul unui conflict spontan

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Șcheia, a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor.

Lucrătorii din cadrul Poliţie Municipiului Suceava au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către un bărbat de 32 ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că o persoană de gen masculin l-a lovit cu un cuţit.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că miercuri, în jurul orei 22.00, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 51 de ani, l-a lovit pe acesta cu cuțitul, o singură dată în zona abdomenului, fără a-i provoca o leziune penetrantă.

Victima a fost transportată la UPU Suceava cu diagnosticul preliminar „plagă abdominală”.

Urmare a cercetărilor efectuate și a materialului probatoriu administrat în cauză, față de agresor a fost pusă în mișcare acțiunea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor, fiind emisă ordonanță de reținere pe o durată de 24 ore.

Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite