Suceveancă din Ostra decedată într-un grav accident pe DN 17, în Bistrița-Năsăud VIDEO

AcasăEvenimentSuceveancă din Ostra decedată într-un grav accident pe DN 17, în Bistrița-Năsăud...

Accident rutier foarte grav, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor trei persoane, vineri dimineață, în Bistrița-Năsăud. Accidentul s-a produs cel mai probabil pe fondul oboselii conducătorului auto. Atât șoferul, cât și pasagerii sunt din județul Suceava.

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului patru victime, dintre care una încarcerată, cu leziuni incompatibile cu viața, trei conștiente și cooperante care sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Două dintre victime au fost transportate la spitalul din Dej.

Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Conform primelor verificări, efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Suceava, un tânăr de 27 de ani din același județ, cel mai probabil pe fondul oboselii, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un imobil.

În urma accidentului, din păcate, o femeie de 53 de ani pasageră în autoturism și-a pierdut viața. Șoferul și alți doi pasageri, un tână de 17 ani și o femeie de 70 de ani, au fost răniți și transportați la spital„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Accidentul tragic din Uriu.

Publicată de Csatlos Timea Imy pe Vineri, 13 martie 2020

Imagini de la accidentul cumplit, din Uriu, de azi dimineață.

Publicată de Csatlos Timea Imy pe Vineri, 13 martie 2020

Rezultatul testării cu aparatul etilotest-negativ

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite