Taf răsturnat pe raza localității Râșca. Un bărbat a rămas blocat în interior FOTO

Stire din :

Taf răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității Râșca, sâmbătă după-amiază.

Pompierii militari ajunși la fața locului au constat faptul că un bărbat în vârstă de 36 de ani a rămas blocat în interiorul utilajului.

După extragerea acestuia, a fost predat echipajelor medicale și paramedicale, ulterior fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Un bărbat de 37 ani, din comuna Râșca, în timp ce conducea taful pe DJ 155 A, în localitatea Râșca, pe relația Slătioara către Bogdănești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat în afara părții carosabile, în albia pârâului Budăcelul, în partea dreaptă a drumului, având în vedere direcția de mers.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 37 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Județean Suceava.

Rănitul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest însă i-au fost prelevate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :