duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Tânăr cu permisul suspendat, reținut de polițiști după ce s-a urcat beat la volan

Tânăr cu permisul suspendat, reținut de polițiști după ce s-a urcat beat la volan

Tânăr cu permisul suspendat, reținut de polițiști după ce s-a urcat beat la volan.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, au observat circulând, luni după-amiază, pe strada Calea Cernăuți, de pe raza orașului Vicovu de Sus, din direcția comuna Vicovu de Jos către comuna Straja, o autotutilitară la volanul căreia se afla un bărbat de 32 de ani din comuna Brodina, care are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În interiorul autoturismului pe bancheta dreaptă față, în calitate de pasager, a mai fost observată o persoană de sex masculin.

S-a procedat la urmărirea în trafic a autoturismului care și-a continuat deplasarea aproximativ 400 de metri, circulând sinuos.

La un moment dat s-a putut observa cum conducătorul auto s-a schimbat de la volanul autoturismului cu cealaltă persoană ce era pasager pe scaunul din partea dreaptă față. Ulterior conducătorul auto s-a conformat, oprind autoturismul pe partea dreaptă a carosabilului.

S-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 32 de ani, care între timp a trecut pe scaunul din dreapta față, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu ocazia efectuării verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul de 32 de ani are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

S-a dispus reținerea bărbatului de 32 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri