Tânăr de 18 ani tâlhărit în plină stradă. A fost lovit cu pumnii și picioarele și lăsat fără lănțișorul de aur, portofel și telefonul mobil

AcasăEvenimentTânăr de 18 ani tâlhărit în plină stradă. A fost lovit cu...

Tânăr de 18 ani tâlhărit în plină stradă. A fost lovit cu pumnii și picioarele și lăsat fără lănțișorul de aur, portofel și telefonul mobil.

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Fălticeni, a ajuns la spital după ce a fost lovit cu pumnii și picioarele de doi indivizi, care l-au tâlhărit.

Incidentul șocant a avut loc în noaptea de 26 septembrie pe o stradă din municipiul Fălticeni.

Astfel, victima în timp ce se deplasa pe strada Matei Millo, în zona Gării, a fost acostat de către Eduard Varga, în vârstă de 23 ani și I.C.M zis „Coca”, în vârstă de 18 ani, ambii din localitate, care, prin folosirea violenţei l-au deposedat de mai multe bunuri.

Polițiștii au stabili că, cei doi indivizi l-au urmărit pe tânăr, alergând după acesta, iar în momentul în care au ajuns în zona unui service auto, Eduard Varga i-a pus piedică, victima căzând la pământ. În aceste împrejurări, cei doi agresori i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele tânărului, după care l-au deposedat de lănțișorul din aur, pe care i l-au smuls de la gât, după care i-au furat telefonul mobil și un portofel în care se aflau mai multe documente personale și suma de 20 de lei.

Imediat după agresiune, cei doi indivizi au fugit de la fața locului.

Ulterior, Eduard Varga a dus lanțul de aur la un amanet și a primit suma de 1.270 de lei, bani pe care i-a împărțit cu I.C.M.

Eduard Varga a fost reținut pentru 24 de ore și în cursul zilei de joi urmează să fie prezentat Judecătoriei Fălticeni cu propunerea de arestare preventivă.

Celălalt agresor urmează a fi expertizat din punct de vedere psihiatric, întrucât cu ocazia audierii a depus la dosarul cauzei mai multe înscrisuri din care rezultă faptul că suferă de afecțiuni psihice. În funcție de rezultatul expertizei psihiatrice, se va dispune procedural.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite