Tânăr din Poiana Stampei reținut după ce a condus beat și fără permis

Tânăr din Poiana Stampei reținut după ce a condus beat și fără permis

La data de 06 februarie, în jurul orei 14.00, un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 15 Vatra Dornei, în timp ce se afla în serviciul de patrulare şi control al traficului rutier pe DC 85E Dornișoara, din comuna Poiana Stampei, a oprit pentru control autoturismul condus de către un tânăr din comuna Poiana Stampei, sat Dornișoara.

În urma interogării bazelor de date, a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturismul condus de acesta, aparțin altui autovehicul.

Deoarece, acesta prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea lui cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare, acesta fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Având în vedere cele constatate a fost întocmit dosar de cercetare penală.

În urma administrării probatoriului, prin ordonanță, polițiștii au dispus reţinerea șoferului pe o durată de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: