Tânărul din Rădăuți care a incendiat mașinile familiei sale a fost arestat preventiv FOTO

Tânărul de 25 de ani, din municipiul Rădăuți, care a incendiat autoturismele familiei sale a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit procurorilor, în data de 26 decembrie, în jurul orei 04.30, tânărul s-a deplasat la stația peco MOL din municipiul Rădăuți, de unde a cumpărat o cantitate de benzină, după care a mers pe strada Zimbrului, unde, în jurul orelor 04.50, folosind acest lichid inflamabil, a incendiat în mod deliberat, autoturismul marca Mercedes-Benz C200, incendiul propagându-se ulterior la autoturismul marca Peugeot 308, care era parcat în apropiere pe aceeași stradă, rezultând distrugeri la ambele autovehicule în proporție de 90%.

Valoarea prejudiciului astfel produs a fost estimată la suma de 6500 euro ( autoturismele aparțineau bunicii sale și erau utilizate de tânăr și de mama acestuia).

Prin ordonanţa procurorului din data de 26 decembrie s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii faţă de acesta, pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere”.

Față de inculpat a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 ore, începând cu data de 26 decembrie, iar în data de 27 decembrie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă la judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuţi faţă de tânăr pentru o perioadă de 30 de zile, propunere care a fost admisă.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :