Tânăr din Stroiești înjunghiat pe stradă. Agresorul a fost arestat

AcasăEvenimentTânăr din Stroiești înjunghiat pe stradă. Agresorul a fost arestat

Un tânăr de 19 ani, din comuna Stroiești, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în stradă de un tânăr, tot de 19 ani.

Agresiunea a avut loc pe strada Slătioarei, din municipiul Suceava, în noaptea de joi spre vineri.

Din cercetări s-a stabilit că, în jurul orei 00.30, un tânăr de 19  ani, din comuna Stroiești, se deplasa împreună cu patru prieteni pe strada Slătioarei. La un moment dat, aceștia s-au intersectat cu un tânăr de 19 ani, din comuna Șcheia şi prietena acestuia, ce veneau dinspre strada Bistriţei. În dreptul unui chioşc metalic, tânărul din Șcheia l-a înjunghiat de mai multe ori pe tânărul de 19 ani din Stroiești. 

În altercaţie au intervenit pentru a-i despărţi tânăra care îl însoțea pe agresor şi unul din prietenii persoanei vătămate, tânăra fiind şi ea tăiată la piciorul drept. Agresorul împreună prietena sa au fugit spre cartierul George Enescu, iar un martor a apelat SNUAU 112. 

Echipajul ambulanţei ajuns la faţa locului l-a transportat pe tânărul din Stroiești la spital fiind diagnosticat preliminar cu plagă înjunghiată flanc abdominal dreapta şi plagă înjunghiată coapsa dreapta. 

Agresorul și prietena acestuia au fost identificaţi de un echipaj de siguranţă publică pe bulevardul Georgne Enescu, în zona Curcubeul. Din cauza faptului că tânăra prezenta o tăietură la piciorul drept a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu plagă înjunghiată coapsa dreapta. Agresorul a fost condus la sediul subunităţii de poliţie unde a solicitat intervenţia ambulanţei. 

În urma materialului probator administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tentativă de omor” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, precum şi reţinerea acestuia pentru o durată de 24 ore, inculpatul fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Ulterior, individul a fost prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, instanţa însuşindu-şi propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În cauză a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, tânărul de 19 ani fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite