duminică, ianuarie 16, 2022
2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentTânăr din Voitinel depistat la volan fără permis de conducere

Tânăr din Voitinel depistat la volan fără permis de conducere

- Advertisement -

Tânăr din Voitinel depistat la volan fără permis de conducere

Patrula de siguranță publică din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Marginea, a identificat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe partea carosabilă a DC Neclasificat, raza comunei Horodnic de Sus, un autoturism care era staționat, iar în interior se aflau două persoane de sex masculin.

S-a procedat la legitimarea persoanelor în cauză, acestea fiind identificate ca fiind doi tineri ambii din comuna Voitinel, persoane care nu își justificau prezența în locul identificării, respectiv pe raza comunei Horodnic de Sus.

Astfel, s-a procedat la verificarea persoanelor sus menţionate în bazele de date, constatându-se că niciuna dintre acestea, nu figurează ca având permis de conducere auto.

Având în vedere aceste aspecte, s-a procedat la efectuarea unei pânde în apropierea DN2E.

Astfel la orele 00.55, autoturismul a fost observat de către lucrătorii de poliție în timp ce se deplasa pe DN 2E din comuna Horodnic de Sus, pe direcţia de deplasare comuna Horodnic de Sus spre comuna Voitinel.

S-a procedat la oprirea autoturismului în cauză, folosindu-se semnalele acustice și luminoase, iar șoferul a fost legitimat ca fiind unul dintre cei doi tineri, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: