Tânăr fără permis de conducere, prins de radar cu 110 km/h în localitate

Stire din :

Tânăr fără permis de conducere, prins de radar circulând cu 110 km/h în localitate.

Duminică după-amiază, lucrătorii de poliție din cadrul Serviciului Rutier Suceava, în timp ce efectuau o acțiune pe linie de viteză pe DN 2 E, pe raza comunei Poieni Solca, au înregistrat cu aparatul radar, conducătorul unui autoturism, care rula cu viteza de 110 km/h în localitate.

Prin punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, s-a procedat la oprirea vehiculului în cauză, ocazie cu care la volan a fost identificat un tânăr în vârstă de 20 ani, domiciliat în comuna Poieni Solca.

Tânărul a fost verificat în baza de date a Poliției Române și s-a stabilit că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, agenții de poliție au constatat că mașina condusă de tânăr avea ITP-ul expirat din data de 17 decembrie, iar ca măsura măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare.

Tânărul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1450 de lei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui fără permis de conducere”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :