Tânăr fără permis prins de polițiști după o urmărire prin Mitocu Dragomirnei

AcasăEvenimentTânăr fără permis prins de polițiști după o urmărire prin Mitocu Dragomirnei

Tânăr fără permis prins de polițiști după o urmărire prin Mitocu Dragomirnei.

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au procedat, joi dimineață, la efectuarea semnalului regulamentar de oprire autoturismului Ford Focus care se deplasa pe DC57, pe raza localității Mitocu Dragomirnei.

Observând semnalele polițiștilor, conducătorul autoturismului Ford Focus a schimbat direcția de mers către dreapta, pe drum comunal cu intenția de a se deplasa în cătunul de romi.

Imediat s-a procedat la urmărirea autoturismului respectiv prin folosirea semnalelor luminoase și acustice, conducătorul acestuia fiind somat vocal, în mod repetat să oprească vehiculul. Acesta nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea aproximativ un kilometru.

Ulterior, în cătunul de romi, șoferul a pătruns în interiorul curții unui imobil, a oprit vehiculul, a coborât de la volan și a luat-o la fugă pe un teren viran.

Imediat s-a procedat la urmărirea acestuia pedestru pe o distanță de aproximativ 500 metri fiind prins și imobilizat prin încătușare.

Polițiștii au stabilit că este vorba despre un tânăr de 20 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, care nu posedă permis de conducere.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite