Tânăr plasat sub control judiciar după ce s-a urcat la volan cu o îmbibaţie alcoolică în sânge de 2,44 ‰

AcasăEvenimentTânăr plasat sub control judiciar după ce s-a urcat la volan cu...

Tânăr plasat sub control judiciar după ce s-a urcat la volan cu o îmbibaţie alcoolică în sânge de 2,44 ‰

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă de un bărbat de 28 de ani, care a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Potrivit procurorilor, în data de 24 mai, orele 20.20, acesta a condus un autoturism pe drumurile publice, având o îmbibaţie alcoolică în sânge de 2,44 ‰ (proba I, ora 21.30) şi 2,34 ‰ (proba a II-a, ora 22.30), fiind implicat şi într-un accident soldat doar cu pagube materiale.

Bărbatul de 28 ani a condus autoturismul pe DJ. 209B, din directia Valeni spre centrul satului Malini, iar într-o curba la stânga a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu un parapet metalic de pe marginea partii carosabile, rezultând doar pagube materiale, fără victime omenești.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substanțe.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite