Bucovina MediaEvenimentTânăr reținut de polițiști, după ce fără permis a condus o...

Tânăr reținut de polițiști, după ce fără permis a condus o mașină cu numere false

Duminică noapte, o patrulă din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului a oprit pentru control pe DJ 177C din comuna Capu Câmpului, autoturismul condus de un localnic de 20 de ani.

În urma verificării documentelor autoturismului, polițiștii au constatat faptul că, numărul de înmatriculare din certificat, nu corespunde cu numărul de pe plăcuțele de înmatriculare.

Astfel, interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto, vehiculul este radiat din circulație din 08.11.2019 de către autoritățile belgiene, iar numerele de pe plăcuțele de înmatriculare au aparținut altui autovehicul radiat din circulație la 16.09.2013, tot de autoritățile belgiene.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere”, ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”, iar în baza probatoriului administrat, bărbatul de 20 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI