Tânăra de 17 ani rănită grav în accidentul de la Dumbrăveni a murit la spital FOTO

Tânăra de 17 ani rănită grav în accidentul de la Dumbrăveni a murit la spital în cursul dimineții de marți, 03 octombrie. În tragicul eveniment și-a pierdut viața și iubitul acesteia, chiar cu două zile înainte de a împlini vârsta de 18 ani.

La data de 30 septembrie, în jurul orei 22.00, un tânărul din comuna /sat Cristești, județul Botoșani, în timp ce se conducea motocicleta pe D.N. 29, județul Suceava, din direcția Salcea către Dumbrăveni, transportând o pasageră în vârstă de 17 ani, din comuna Curtești, județul Botoșani, a pierdut controlul asupra direcței de mers într-o curbă la dreapta semnalizată corespunzător prin marcaje și indicatoare rutiere, părăsind suprafața carosabilă.

În urma evenimentului, motocicleta a rulat pe terenul agricol din proximatatea drumului național, cei doi fiind ulterior proiectați într-un lan de porumb.

Urmare a producerii evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului motocicletei de 18 ani și rănirea gravă a pasagerei, care a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava. Din nefericire, în cursul dimineții de marți, 03 octombrie, tânăra de 17 ani a murit la spital.

În urma verificărilor efectuate în evidențele bazelor de date s-a stabilit faptul că tânărul nu deținea un permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată și figura cu ITP expirat și cu lipsă poliță RCA.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: