Tânără de 22 de ani din Voitinel, depistată la volan fără permis de conducere

AcasăEvenimentTânără de 22 de ani din Voitinel, depistată la volan fără permis...

Tânără de 22 de ani din Voitinel, depistată la volan fără permis de conducere

La data de 03 martie, în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea au oprit pentru control autoturismul condus de o tânără de 22 ani domiciliată în comuna Voitinel, pe drumul comunal de pe raza comunei Horodnic de Sus.

În momentul legitimării, tânăra le-a spus polițiștilor că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În autoturism se mai afla în calitate de pasager, soțul coducătoarei auto.

Au fost efectuate verificări în bazele de date, constatându-se că femeia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Referitor la împreujurările în care a intrat în posesia autoturismului, femeia a precizat faptul că acesta este condus în mod regulat de către soțul său, care la data de 03 martie, la insistențele sale, i l-a încredințat pentru a fi condus în zona în care a fost depistată de către polițiști.

În cauză urmează a se efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pe drumurile publice, unei persoane despre care se știe că nu deține permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 3 din Codul penal.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite