Tânărul care a provocat accidentul mortal de la Bogdănești a fost arestat preventiv

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat propunere de arestare preventivă faţă de acesta. Tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „ucidere din culpă”. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv.

Accidentul rutier mortal a avut loc în data de 15 noiembrie, în jurul orei 22.00, pe raza localității Bogdănești.

Tânărul de 20 ani, în timp ce conducea autoturismul pe DC13, în localitatea Bogdănești, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod, situat pe partea dreapta având în vedere direcția sa de deplasare.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul pasagerului dreapta față, un bărbat de 37 de ani, și vătămarea corporală a conducătorului auto.

Potrivit anchetatorilor, tânărul avea o alcoolemie de 2,50 gr/l în sânge (proba I, ora 23.20), respectiv 2,43 gr/l alcoolemie în sânge (proba II, ora 00.20).

La data de 23 noiembrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Citește și:https://bucovinamedia.ro/stiri-actualitate/accident-rutier-grav-la-bogdanesti-o-persoana-si-a-pierdut-viata-foto/62987/

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră