Tată și fiu, în arest după ce au bătut un tânăr la o spălătorie auto din Liteni

Tată și fiu, în arest după ce au bătut un tânăr la o spălătorie auto din Liteni.

În data de 30 decembrie, în jurul orei 13.00­, Poliția orașului Liteni a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un localnic, cu privire la faptul că în timp ce se afla la spălătoria auto din Liteni împreună cu un tânăr de 28 ani, din orașul Liteni, acesta din urmă a fost agresat de către un tânăr de 17 ani și tatăl acestuia în vârstă de 43 de ani, ambii localnici.

Polițiștii au stabilit că în data de 25 decembrie, cel care a sunat la 112 a avut o discuție contradictorie cu tânărul de 17 de ani, discuție care însă nu a degenerat.

În data de 30 decembrie, M.S.G. și P.C.A. au mers la spălătoria auto din orașul Liteni și, în timp ce spălau autoturismul, în spatele mașinii lor a oprit un autoturism, condus de Mihai Ț., în vârstă de 43 de ani. Din același autoturism a coborât și fiul acestuia în vârstă de 17 ani.

Cei doi s-au îndreptat către P.C.A. și M.S.G. Potrivit polițiștilor, cel din urmă i-a observat pe scandalagii și a reușit să fugă, însă tânărul de 28 de ani a fost surprins de cei doi care l-au lovit de mai multe ori.

În data de 31 decembrie cei doi agresori au fost reținuți pentru 24 de zile și a doua zi au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În urma analizării probatoriului administrat Tribunalul Suceava a emis mandatele de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile față de cei doi pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă la omor calificat”. Aceștia au fost introduși în arestul IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră