spot_img

Țigări de contrabandă abandonate, după ce polițiștii de frontieră au tras mai multe focuri de armă

AcasăEvenimentȚigări de contrabandă abandonate, după ce polițiștii de frontieră au tras mai...

Țigări de contrabandă abandonate, după ce polițiștii de frontieră au tras mai multe focuri de armă.

La nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, sâmbătă, în jurul orei 07.30, oamenii legii au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Straja, mai multe persoane care se deplasau de la frontiera de stat spre interiorul ţării, transportând în spate colete voluminoase.

Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor efectuând somațiile legale prin voce, moment în care acestea au abandonat coletele şi au fugit în direcţii diferite.

Pentru reţinerea persoanelor, oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată nu s-au oprit.

In cel mai scurt timp au fost anunţate despre eveniment autorităţile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului.       

La faţa locului au fost descoperite cinci colete care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 7.490 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Ţigările în valoare de 87.600 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img