spot_img

Țigări de contrabandă confiscate la Brodina

AcasăEvenimentȚigări de contrabandă confiscate la Brodina

10.000 de pachete cu țigări de contrabandă confiscate la Brodina.

Un echipaj al poliției de frontieră a observat, luni după amiază, în apropierea frontierei de stat mai multe persoane care transportau către interiorul țării, în spate, colete voluminoase.

Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, moment în care acestea au abandonat coletele și au fugit spre localitatea Falcău.

În cel mai scurt timp, au fost informate autoritățile de frontieră din Ucraina despre eveniment, iar la fața locului au fost descoperit cinci colete voluminoase care conțineau țigări.

Drept urmare, coletele cu țigări au fost transportate la sediul sectorului unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 9.970 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 116.649 lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, precum și pentru depistarea persoanelor implicate.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img