spot_img

Țigări de contrabandă în valoare de 175.500 lei descoperite într-o anexă din localitatea Straja FOTO

AcasăEvenimentȚigări de contrabandă în valoare de 175.500 lei descoperite într-o anexă din...

Țigări de contrabandă în valoare de 175.500 lei descoperite într-o anexă din localitatea Straja.Ţigările au fost ridicate, iar mijlocul de transport folosit pentru transportul acestora, în valoare de 35.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava au descoperit, în cursul zilei de duminică, într-o anexă din curtea unui imobil de pe raza localității Straja, un microbuz marca Mercedes Vito, înmatriculat în România, despre care lucrătorii oamenii legii aveau suspiciuni că este implicat în activitatea de contrabandă cu ţigări.

Proprietarul imobilului a declarat că nu știe cine a lăsat vehiculul pe proprietatea sa, iar cu acordul acestuia, poliţiştii de frontieră au intrat în curte și au constatat că în interiorul microbuzului erau mai multe colete cu țigări. Drept urmare, s-a luat măsura conducerii maşinii pline cu țigări la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii baxurilor, a rezultat cantitatea de 15.000 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană şi duty free.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de peste  175.500 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar microbuzul folosit în activitatea infracţională, în valoare de 35.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Suceava.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi complicitate la contrabanda, precum și pentru depistarea persoanelor implicate și documentării întregii activități infracționale.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img