Țigări de contrabandă în valoare de 365.000 de lei descoperite de polițiștii de frontieră într-o autoutilitară abandonată la Straja

AcasăEvenimentȚigări de contrabandă în valoare de 365.000 de lei descoperite de polițiștii...

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au descoperit, vineri dimineață, în jurul orei 05.00, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control în zona de responsabilitate, o autoutilitară marca Volkswagen Transporter, abandonată într-o zona limitrofă a localității Straja.

În interiorul autovehiculului au fost descoperite mai multe colete care conțin țigări de proveniență ucraineană, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii acestuia la sediul Poliției de Frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii baxurilor din interiorul autoutilitarei, s-a constatat că acestea conțin 31.270 pachete țigări, în valoare de aproximativ 365.900 lei.

Pe timpul cercetărilor s-a mai stabilit faptul că autoutilitara marca Volkswagen avea număr fals de înmatriculare.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, in vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite