duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Țigări de contrabandă în valoare de aproximativ un milion de lei, confiscate de polițiștii de frontieră de la Siret VIDEO

Țigări de contrabandă în valoare de aproximativ un milion de lei, confiscate de polițiștii de frontieră de la Siret VIDEO

Țigări de contrabandă în valoare de aproximativ un milion de lei, confiscate de polițiștii de frontieră de la Siret.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au observat, în cursul zilei de marți, la aproximativ trei kilometri față de linia de frontieră, un microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, înmatriculat în Marea Britanie, care se deplasa dinspre frontiera de stat către localitatea Costişa.

Imediat, oamenii legii au acționat pentru interceptarea şi oprirea autovehiculului în cauză, iar în urma unor activități specifice, maşina a fost descoperită abandonată, în curtea unui imobil din localitatea Costişa, în interiorul acesteia observându-se mai multe colete cu ţigări.

În urma celor constatate, microbuzul şi ţigările au fost transportate la sediul poliției de frontieră, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 80.960 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență Duty Free şi Belarus.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 947.232 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar microbuzul înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de 25.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru documentarea întregii activități  infracționale sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri