duminică, aprilie 18, 2021
Acasă Eveniment Țigări de contrabandă în valoare de peste 140.000 de lei confiscate de polițiștii de frontieră de la Vicovu de Sus VIDEO

Țigări de contrabandă în valoare de peste 140.000 de lei confiscate de polițiștii de frontieră de la Vicovu de Sus VIDEO

Țigări de contrabandă în valoare de peste 140.000 de lei confiscate de polițiștii de frontieră de la Vicovu de Sus.

Un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus a observat, joi dimineață, în jurul orei 08.30, pe direcția localității Vicovu de Sus, un grup de persoane care transporta de la frontiera de stat spre interiorul țării mai multe colete voluminoase.

Imediat, poliţiştii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză, iar în momentul în care bărbații au observat echipajul poliţiştilor de frontieră, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean.

Imediat, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La fața locului au fost descoperite 24 colete cu țigări de proveniență ucraineană care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 11.980 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de aproximativ 140.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi documentarea  întregii  activităţi infracţionale.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri