Țigări de contrabandă în valoare de peste 40.000 de lei confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic

Țigări de contrabandă în valoare de peste 40.000 de lei confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic.

Polițiștii din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei, duminică noapte, în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu au identificat și oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe direcția Gura Humorului către Roman.

La volanul autoturismului a fost identificată o femeie din municipiul București, iar procedând la verificarea interiorului vehiculului au fost identificate în portbagaj 60.000 țigarete de proveniență extracomunitară.

Totodată a fost indisponibilizat autovehiculul și transportat la sediul Poliției Municipiului Fălticeni, de unde verificările au fost continuate de către lucrătorii din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Compartimentul Fălticeni.

În cauză s-a înregistrat dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.

Țigaretele, în valoare de circa 40.500 lei identificate au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor. Totodată s-a dispus indisponibilizarea si ridicarea autovehiculului, în valoare de aproximativ 10.000 euro.

Cercetările urmează a fi continuate de către lucrătorii din cadrul IPJ Suceava –S.I.C.E. pentru stabilirea întregului circuit al țigaretelor.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră