duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Țigări de contrabandă în valoare de peste 45.000 lei abandonate de cărăuși la Straja

Țigări de contrabandă în valoare de peste 45.000 lei abandonate de cărăuși la Straja

Țigări de contrabandă în valoare de peste 45.000 lei abandonate de cărăuși la Straja.

Joi dimineață, în jurul orei 10.25, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Straja, trei persoane care se deplasau de la frontiera de stat spre interiorul ţării, transportând în spate colete voluminoase.

Imediat, oamenii legii au acționat pentru reținerea persoanelor efectuând somațiile legale prin voce, moment în care acestea au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin.

Totodată, au fost anunţate despre eveniment autorităţile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului.       

La faţa locului au fost descoperite trei colete care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 3.870 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Ţigările în valoare de aproximativ 45.300 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri