Țigări în valoare de peste 144.000 de lei, abandonate la Costileva FOTO

AcasăEvenimentȚigări în valoare de peste 144.000 de lei, abandonate la Costileva FOTO

Polițiștii de frontieră de la Brodina au descoperit și confiscat, duminică dimineață, la „frontiera verde” aproximativ 12.500 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare totală de peste 144.000 lei.

Astfel, în jurul orei 07.40, oamenii legii au observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localității Costileva, mai multe persoane care transportau colete voluminoase.

Imediat, poliţiştii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor,  folosind somațiile verbale, moment în care acestea au abandonat coletele și au fugit în localitate. Au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La fața locului au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 12.340 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 144.378 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și trecere frauduloasă a frontierei de stat,  precum şi verificări în vederea identificării persoanelor implicate și tragerii la răspundere a acestora.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite